Jakarta, Airport hotel

Java

Heel handig als u laat aankomt en de volgende ochtend weer vroeg vertrekt, of als u ’s nachts vertrekt. Als u van de luchthaven afgaat, komt u vaak al meteen in de file in het drukke verkeer in en rond Jakarta. Op de luchthaven zelf verblijft u in een prima middenklasse hotel zonder deze stress.

Natuurlijk is het wel een echt doorreishotel, u verblijft hier maximaal 1 nacht.

De kamer kan ook voor een dag gehuurd worden.

Locatie

De kamers liggen net boven het Meeting Point in de aankomsthal van terminal 2E op Soekarno Hatta International Airport in Jakarta. Het is een uur rijden naar de stad (tijd is enigszins afhankelijk van verkeersdrukte).

Accommodatie

 

Het hotel heeft 82 kamers. De kamers zijn klein, maar netjes. De badkamers hebben een douche met warm water. De isolatie van de kamers is goed. U zult weinig tot geen last hebben van het vliegtuiglawaai.

Er zijn superior kamers en deluxe kamers. Beide zijn 30m2 groot en beschikken over airconditioning, televisie, internettoegang en een kluisje. Er is een fohn en een strijkplankje aanwezig. De deluxe kamer heeft ook een waterkoker.

Voorzieningen

Er is een restaurant, een businesscentrum waar u bijvoorbeeld kunt e-mailen, en wilt u na een lange zit in het vliegtuig gemasseerd worden, dan kan dat ook. Er is 24 uur per dag roomservice.

Heel handig is het gratis vervoer van en naar de verschillende luchthaventerminals voor gasten van dit hotel. 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën