Lovina, Aditya

Bali

Een rustig hotel, zeer fraai aan zee gelegen. ’s Ochtends kunt u in alle vroegte dolfijnen kijken. Wij kiezen in dit hotel voor de deluxe seaview bungalows. De geschakelde bungalows liggen evenwijdig aan het strand in een mooie tuin. De inrichting is Balinees.

Locatie

Hotel Aditya ligt in Lovina, aan het strand. U kunt naar het centrum van Lovina lopen. Lovina ligt niet ver van het historische stadje Singaraja, in het noorden van Bali.

 

Accommodatie

Goed verzorgde en schone bungalows. De 21 deluxe seaview bungalows zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, veranda, minibar en een badkamer met douche en toilet. De standaard kamers en superior gardenview kamers zijn in een gebouw achter de bungalows gelegen. Wij vinden deze kamers minder leuk.

 

Voorzieningen

In de twee restaurants worden gerechten geserveerd uit de Chinese, Indonesische en Europese keuken. Er is verder een bar, zwembad, kluisjesverhuur en een souvenirwinkel. In de kamers is wifi en tevens is er internet bij de receptie. 

Vanuit het hotel kunt u diverse activiteiten ondernemen zoals snorkelen, duiken, vissen, zeilen en dolfijnen kijken. Tevens worden er tochtjes georganiseerd naar de hotsprings.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën