Bukit Lawang, The Heritage Resort

Sumatra

Gelegen aan de Bohorok-rivier ligt dit eenvoudige hotel. Slechts een hangbrug verwijderd van de jungle van het Gunug Leuser National Park.

Locatie

Het Heritage Resort is gelegen aan de Bohorok-rivier op loopafstand van de ingang van het Gunung Leuser National Park.

Accommodatie

De 33 kamers zijn onderverdeeld in verschillende gebouwen. De kamer zijn simpel ingericht en hebben uitzicht over de rivier of de tuin. Alle kamers hebben een televisie en zithoekje. Het is in alle kamertypes mogelijk om een extra bed bij te plaatsen, echter vinden wij dit wel aan de krappe kant. Er zijn kamers met een tussendeur, ideaal voor gezinnen.

 

Kamertypes:

  • Superior kamer: dit zijn de goedkoopste kamertypes. De 12 superior kamers hebben een ventilator en enkel een koude douche. Er zijn 6 superior kamers met een tweepersoonsbed en 6 kamers met twee aparte bedden.
  • Deluxe kamers: de 18 deluxe kamers beschikken over airconditioning en zowel een warme als koude douche.
  • VIP Deluxe: deze kamers zijn ruimer dan de deluxe kamers en hebben een groter zithoekje. De kamers hebben een balkon met uitzicht op de Bohorok-rivier.

 

Het Heritage Resort is één van de weinige hotels met kamers met warm water en airconditioning. Bent u opzoek naar een hotel met sfeer? Persoonlijk vinden wij het eenvoudigere Bukit Lawang Cottages leuker vanwege de uitstraling en de sfeer.   

 

*Bukit Lawang is een geliefde vakantiebestemming voor lokale toeristen. In het weekend worden er wel eens feesten gegeven bij mensen thuis en in de restaurants rondom de hotels. Houdt u er rekening mee dat er in het weekend en soms ook doordeweeks geluidsoverlast kan zijn vanwege harde muziek.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant                        
  • Excursiemogelijkheden                               

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën