Excursie
Halve dag

De jungle rondom Tangkahan is weelderig. U ziet hier waarschijnlijk geen wilde dieren, maar de flora is schitterend. U kunt kiezen uit een 3 uur durende trekking door de jungle of een 5-6 uur durende trekking. Bij beide trekkings wordt u vergezeld door een lokale gids. Een trekking die speciaal is uitgezet voor het hele gezin is ook mogelijk; evenals een 2-daagse trekking met overnachting in de jungle. 

  

Er zijn ook leuke familie trekkings die voor het hele gezin goed te doen zijn. De afstand bedraagt 2,2 kilometer en u doet er ongeveer 2,5 uur over. U wordt vergezeld door een lokale gids. Hij vertelt over de geneeskrachtige werking van allerlei planten in dit gebied. Heel bijzonder zijn de enorme ficusbomen. Als u geluk heeft ziet u vlinders, gibbons, makaken of zelfs een orang-oetan. Maar het is niet gegarandeerd dat u dieren ziet. Geen zorg, de flora is schitterend.

 

Deze excursie is privé.

Bij de excursie inbegrepen: lokale gids en permit. Bij de trekking van een hele dag is teven een lunch en tubing inbegrepen.

 

Ontdek ook deze excursies
Bukit Lawang: Jungletrekkings
Sumatra

Bukit Lawang: Jungletrekkings

Het verblijf aan Bukit Lawang is niet compleet zonder een ontmoeting met de orang-oetans. Een lokale gids...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.