Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

De jungle rondom Tangkahan is weelderig. U ziet hier waarschijnlijk geen wilde dieren, maar de flora is schitterend. U kunt kiezen uit een 3 uur durende trekking door de jungle of een 5-6 uur durende trekking. Bij beide trekkings wordt u vergezeld door een lokale gids. Een trekking die speciaal is uitgezet voor het hele gezin is ook mogelijk; evenals een 2-daagse trekking met overnachting in de jungle. 

  

Er zijn ook leuke familie trekkings die voor het hele gezin goed te doen zijn. De afstand bedraagt 2,2 kilometer en u doet er ongeveer 2,5 uur over. U wordt vergezeld door een lokale gids. Hij vertelt over de geneeskrachtige werking van allerlei planten in dit gebied. Heel bijzonder zijn de enorme ficusbomen. Als u geluk heeft ziet u vlinders, gibbons, makaken of zelfs een orang-oetan. Maar het is niet gegarandeerd dat u dieren ziet. Geen zorg, de flora is schitterend.

 

Deze excursie is privé.

Bij de excursie inbegrepen: lokale gids en permit. Bij de trekking van een hele dag is teven een lunch en tubing inbegrepen.