Excursie
Meerdaagse

Even weg van alle drukte en genieten van de natuur in centraal-Bali. Heerlijk wandelen door de bergen en de rijstvelden, zo lang u wilt.
En dan met een hapje en drankje genieten van het schitterende uitzicht vanuit uw zeer kleinschalige, gemoedelijke hotel.

 

Dag 1 Naar Mahagiri
De komende dagen heeft u de beschikking over een busje met chauffeur. Het reizen met een busje met chauffeur is een uitstekende manier om kennis te maken met het prachtige eiland Bali. U bent flexibel, u bepaalt uw eigen tempo en route. U kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt. U kiest zelf of u deze tocht wilt maken met een chauffeur of met een gids erbij. Een chauffeur in Indonesië is bedoeld als chauffeur. Hij weet de route, en brengt u op uw verzoek overal waar u heen wilt. De meeste chauffeurs spreken alleen Bahasa Indonesia. Een gids spreekt Nederlands of Engels en vertelt u tijdens de reis allerlei wetenswaardigheden. Het verrijkt uw rondreis, u zult veel meer leren en te weten komen over het land.

U bent vrij snel, in circa 2 uur, in Mahagiri, dat in centraal-Bali ligt. Het is een gebied dat bij toeristen niet zo bekend is. Er wordt wel veel gestopt door touringcars voor de lunch, maar de rest van de dag heeft u de omgeving voor u alleen.

 

Informatie Mahagiri:

U gaat naar de eenvoudige accommodatie nabij het plaatsje Rendang. Uniek is het schitterende uitzicht vanuit het Mahagiri Resort! Een vergezicht over rijstvelden, ongerepte natuur en bij helder weer ziet u zelfs de Gunung Agung in de verte liggen. Een goede keuze als u het ware, authentieke Bali wilt leren kennen. De omgeving rondom Mahagiri biedt veel wandelmogelijkheden. U kunt hier een prachtige wandeling maken door een vallei met veel sawa's (rijstvelden), onder begeleiding van een werknemer van het hotel.

 

Overnachting in Mahagiri.

 

Dag 2 Vertrek Mahagiri
Na het ontbijt, brengt uw chauffeur u verder naar uw volgende bestemming op Bali. U neemt hier afscheid van uw chauffeur. Einde arrangement.

 

Inclusief privé-auto/busje met chauffeur

Ontdek ook deze excursies
Midden Bali: Reinigingsritueel
Bali

Midden Bali: Reinigingsritueel

Op Bali is het bijzonder om het badritueel, de Melukat ceremonie, te ondergaan. Uw geest en ziel worden...

Midden Bali: Trekking Gunung Agung
Bali

Midden Bali: Trekking Gunung Agung

Een avontuurlijke hike naar de zonsopgang op de top van de Baturvulkaan! Onder leiding van een gids loopt u in...

Ubud: Fietstocht
Bali

Ubud: Fietstocht

In Ubud kunt u een prachtige fietstocht door de sawa’s maken. U kunt ter plaatse in Ubud fietsen huren en de...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.