Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Meerdaagse

Even weg van alle drukte en genieten van de natuur in centraal-Bali. Heerlijk wandelen door de bergen en de rijstvelden, zo lang u wilt.
En dan met een hapje en drankje genieten van het schitterende uitzicht vanuit uw zeer kleinschalige, gemoedelijke hotel.

 

Dag 1 Naar Mahagiri
De komende dagen heeft u de beschikking over een busje met chauffeur. Het reizen met een busje met chauffeur is een uitstekende manier om kennis te maken met het prachtige eiland Bali. U bent flexibel, u bepaalt uw eigen tempo en route. U kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt. U kiest zelf of u deze tocht wilt maken met een chauffeur of met een gids erbij. Een chauffeur in Indonesië is bedoeld als chauffeur. Hij weet de route, en brengt u op uw verzoek overal waar u heen wilt. De meeste chauffeurs spreken alleen Bahasa Indonesia. Een gids spreekt Nederlands of Engels en vertelt u tijdens de reis allerlei wetenswaardigheden. Het verrijkt uw rondreis, u zult veel meer leren en te weten komen over het land.

U bent vrij snel, in circa 2 uur, in Mahagiri, dat in centraal-Bali ligt. Het is een gebied dat bij toeristen niet zo bekend is. Er wordt wel veel gestopt door touringcars voor de lunch, maar de rest van de dag heeft u de omgeving voor u alleen.

 

Informatie Mahagiri:

U gaat naar de eenvoudige accommodatie nabij het plaatsje Rendang. Uniek is het schitterende uitzicht vanuit het Mahagiri Resort! Een vergezicht over rijstvelden, ongerepte natuur en bij helder weer ziet u zelfs de Gunung Agung in de verte liggen. Een goede keuze als u het ware, authentieke Bali wilt leren kennen. De omgeving rondom Mahagiri biedt veel wandelmogelijkheden. U kunt hier een prachtige wandeling maken door een vallei met veel sawa's (rijstvelden), onder begeleiding van een werknemer van het hotel.

 

Overnachting in Mahagiri.

 

Dag 2 Vertrek Mahagiri
Na het ontbijt, brengt uw chauffeur u verder naar uw volgende bestemming op Bali. U neemt hier afscheid van uw chauffeur. Einde arrangement.

 

Inclusief privé-auto/busje met chauffeur