Bali, Ubud: Koken op een Balinese boerderij

Indonesie

Balinees leren koken in een prachtige openluchtlocatie in de buurt van Ubud en een kijkje nemen op een biologische boerderij, de workshop op de kookschool van Wayan is een uitstekende keuze.

 

Excursie
Halve dag

Wie graag Balinees wil leren koken in een prachtige openluchtlocatie in de buurt van Ubud en een kijkje wil nemen op een biologische boerderij, dan is de workshop op de kookschool van Wayan een uitstekende keuze.

Op de boerderij van Wayan telen lokale boeren groentes, fruit en kruiden die worden gebruikt in de kookworkshop. Overige ingrediënten worden gezamenlijk op de dorpsmarkt ingekocht. Een Engelssprekende collega van Wayan zal 4 tot 5 typisch Balinese gerechten met u bereiden. Zo leert u bijvoorbeeld hoe verse kruiden uit de tuin te mixen tot een heerlijke schotel. Er is plaats voor 1 tot 10 deelnemers aan de workshop. Een onvergetelijke ervaring in de weelderige omgeving van Ubud.  

 

Inclusief: transport van/naar uw hotel te Ubud (dus niet buiten Ubud), koffie of thee, receptenboekje, bezoek aan lokale markt, flesje mineraalwater  

 

Aantal deelnemers:

Samen met andere deelnemers (als die er zijn, maximaal 10 personen)

 

 

Ontdek ook deze excursies
Blayu: Fietstocht
Bali

Blayu: Fietstocht

Fietsen bijna zonder te trappen, bergafwaarts vanaf de bergen bij Taman di Blayu naar de kust bij de...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.