Excursie
Hele dag

Als u weinig tijd heeft, maar toch wilt raften en fietsen bij Ubud, dan is deze excursie ideaal. U combineert twee leuke activiteiten op één dag.

U wordt ’s morgens al vroeg bij uw hotel opgehaald. U wordt de bergen ingebracht. Bij helder weer heeft u een schitterend uitzicht op de Mount Batur vulkaan. Vanaf de helling van de vulkaan fietst u naar beneden. Omdat de weg grotendeels bergafwaarts gaat, is het voor iedereen goed te doen. U komt door een prachtig gebied met kleine dorpjes, akkertjes waar de Balinezen aan het werk zijn en wuivende kinderen. De fietstocht wordt uitgevoerd op mountainbikes.

 

De tocht eindigt in het Taro Olifantenpark. Hier heeft u een lunch. Als u wilt, kunt u een ritje op een olifant maken (niet inclusief).

Na de lunch wordt u naar de oever van de Ayung Rivier gebracht. Hier gaat u  raften. U komt door stukken ongerepte natuur, waar geen weg langsloopt. Geweldig om te doen zowel qua uitzicht als qua activiteit. U vaart door het exotische landschap langs 27 stroomversnellingen uit de klasse II en III; voor jong en oud is deze tocht mogelijk. De raftingtocht duurt circa 1,5 uur.

Aan het einde van de middag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

 

Inclusief: buffet lunch, mineraal water, mountainbike, transfer van en naar het hotel, veiligheidsmateriaal en begeleiding van gids, raftboot

 

 

Aantal deelnemers:

Samen met andere reizigers.

Ontdek ook deze excursies
Zuid Bali: Castaway Cruise
Bali

Zuid Bali: Castaway Cruise

Naar een idyllische tropische droom, ver weg van alle drukte….

Veel toeristen maken een tocht naar Nusa...

Nusa Lembongan: Mangrove Tour
Bali

Nusa Lembongan: Mangrove Tour

Een chauffeur brengt u dichtbij Mangrove Bay. U gaat niet in het water maar u vaart er overheen. U stapt in...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.