Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Met een vrij grote boot met 2 binnendekken en een bovendek buiten vaart u om 09.15 uur van Benoa Haven richting Lembongan Island.

U legt aan voor de kust van het eiland Lembongan bij een grote ponton. De overtocht naar de Ponton duurt 1 uur. Aan boord van de Bali Hai II kunt u een drankje bestellen. Er is livemuziek en er treden 2 Balinese danseressen op.


Eenmaal aangekomen op de ponton kunt u allerlei leuke wateractiviteiten ondernemen. Snorkelmateriaal is gratis beschikbaar en als u nog nooit gesnorkeld heeft, geeft het personeel graag instructie. Sowieso is het leuk om met een snorkeltourtje mee te gaan, zo komt u op de mooiste plekken. Een goede manier om het koraal te bekijken is vanuit de onderwaterkamer of om een tochtje te maken met de Semi Submersible Coral Viewer (een soort onderzeeër). Er is ook een speedboot met een opblaasbare “banaan” erachter, hier kunt u onbeperkt gebruik van maken. De 35 meter lange waterglijbaan zorgt voor spanning en vermaak. Wilt u het iets rustiger aan doen, dan schrijft u zich in voor de village tour onder leiding van een gids. U kunt in plaats van op de ponton, ook het bootje naar de Beach Club met zwembad en maagdelijk wit strand nemen en daar verblijven. Voorgenoemde activiteiten zijn gratis, maar tegen betaling kunt u ook parasailen, een introductieduik maken of als u uw duikbrevet al heeft, een duik maken. Een heerlijke Balinese massage kan geregeld worden.


Aan boord van de boot wordt een buffetlunch geserveerd. Omstreeks 16.15 uur bent u weer terug in de haven van Benoa, waar u onder de vrolijke klanken van het bandje binnenvaart. De transfers van en naar uw hotel zijn ook inbegrepen.

 

Inclusief dagtocht boot, lunch, transfers