terug naar overzicht

Bouwsteen Uitgebreid over Oost-Java

In het kort over Uitgebreid Oost-Java

Het oostelijk deel van Java is schitterend en gevarieerd. Vanaf de sultansteden Jogyakarta en Solo rijdt u over Oost Java langs plantages en koloniale plaatsen als Batu en Malang. Onderweg overnacht u tussen de vulkanen bij het mooie meer van Sarangan. Weinig buitenlandse toeristen komen hier.

Datzelfde geldt voor Blitar, waar u een prachtige fietstocht kunt maken. U bezoekt de machtige vulkaan de Bromo tijdens de zonsopgang. En om daar te komen: een spectaculaire tocht over de nachtelijke zandzee per jeep en per paard. Daarna bijkomen tussen plantages. Met deze bouwsteen ziet u méér van Oost Java.

 

Jogyakarta (10)

Route

Dag 1      Jogyakarta

Dag 2      Jogyakarta

Dag 3      Tawangmangu

Dag 4      Tawangmangu

Dag 5      Blitar

Dag 6      Blitar

Dag 7      Malang

Dag 8      Malang

Dag 9      Bromo

Dag 10    Kalibaru

Dag 11    Kalibaru

Dag 12    Naar Bali

Indonesie-Java-Kalibaru-duwen(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Indonesië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven dan passen wij dit voor u aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Indonesie-Java-Bromo-18(10)

Tips

  • Deze bouwsteen kan ook in omgekeerde volgorde
  • Als u wat minder tijd heeft, kunt u op diverse plaatsen de reis inkorten. U kunt ergens 1 nacht verblijven in plaats van 2 nachten. Maar u kunt ook een plaats laten vervallen.
  • U kunt ook in Ijen verblijven in plaats van in Kalibaru.
  • Blijf langer in Malang. Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen, zoals een fietstocht, een tochtje naar een onbewoond eiland en een kookcursus

Overige informatie

Accommodaties

Wij boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. In Sarangan zijn alleen heel eenvoudige hotels, in Kalibaru zijn alleen eenvoudige hotels. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. We bieden praktisch alle goede hotels aan. Zie ook tabje Hotels.

 

Vervoer
U heeft de beschikking over uw eigen privé-auto/busje met chauffeur, eventueel met gids. U kunt er ook voor kiezen om zelf te rijden op Bali. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privé reis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Indonesië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.