terug naar overzicht

Bouwsteen Magisch achterland Manokwari

In het kort over Magisch achterland Manokwari

Veel mensen reizen naar Manokwari omdat zij of hun familie hier vroeger gewoond hebben. Maar het is zo zonde om alleen maar naar roots te zoeken, terwijl de natuur in het achterland ook prachtig is!

Combineer een bezoek aan de stad Manokwari met een tocht naar de Arfakbergen en geniet van de prachtige natuur, de vogels, de vergezichten en het contact met de lokale bevolking in de dorpen.

Kust-bij-Jimbaran

Route

Dag 1     Naar Manokwari

Dag 2     Manokwari

Dag 3     Manokwari

Dag 4     Manokwari

Dag 5     Vertrek Manokwari

Bali-strand

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Indonesië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Bali-strand

Tip

  • Doe alle plaatsen op Irian Jaya waar de Nederlandse veteranen zaten aan tijdens een heerlijke nostalgische reis. U brengt dan ook een bezoek aan Biak, Jayapura en Sorong. Zowel voor de mensen die hier zelf ooit waren als voor familieleden die willen weten waar hun (groot)vader zat. 

Overige informatie

Accommodaties
Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij goede middenklasse, luxueuze hotels en topklasse hotels geselecteerd, zie tabje Hotels.

 

Vervoer
U heeft de beschikking over uw eigen privé-auto/busje met chauffeur en een Engelssprekende gids.

 

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Indonesië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal