Quito, Puembo, Rincón de Puembo

Ecuador

Karakteristieke accommodatie gelegen in Puembo, een buitenwijk van Quito. Voor de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van de kunstverzameling van de eigenaren. Zij hebben in de loop der jaren een flinke collectie opgebouwd met kunst van over de hele wereld. Een aantal kamers zijn gevestigd in een replica van de sfeervolle straat ‘La Ronda’, te vinden in het oude centrum van Quito.

Locatie

Op loopafstand van het dorp Puembo, aan de rand van Quito. Vanaf het hotel is het ongeveer 30 minuten rijden naar het oude centrum van Quito. In Puembo vindt u een gezellig dorpsplein met een aantal restaurants en een kerk.

Accommodatie

Het hotel heeft in totaal 45 kamers verdeeld in de categorieën; standard, deluxe en family houses. De standard room is de kleinste categorie. Deze kamers zijn gevestigd in het modernste gedeelte van het hotel. De deluxe kamers zijn ruimer en voor de inrichting is gebruik gemaakt van handgemaakte houten meubels. Deze kamers zijn klassiek ingericht. De family houses beschikken over 2 slaap- en 2 badkamers en zijn zeer geschikt voor families. Deze kamers zijn allen gevestigd in het ‘La Ronda’-gedeelte van het hotel.

Voorzieningen
  • Spa
  • Zwembad
  • Wifi
  • 2 restaurants
  • Wasservice
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën