Puerto Lopez, Hosteria La Terraza

Ecuador

Gelegen op een heuvel is het uitzicht vanuit de accommodatie indrukwekkend. Vanuit het zwembad ziet u in de verte Puerto Lopez en de Grote Oceaan. Het is hier heerlijk toeven na een dagje op zee op zoek naar walvissen. Er hangt vaak een heerlijk briesje vanaf zee en op de achtergrond hoort u de vogeltjes in de bomen. De accommodatie is omringd door groen. Wat een fijne plek! Het is geen luxe hotel. U komt hier vooral om te genieten van de rust, ruimte en het prachtige uitzicht.

Locatie

Boven op een heuvel nabij het dorp Puerto Lopez, aan de westkust van Ecuador. Via een looppad bereikt u het stadje onderaan de heuvel en het nabijgelegen strand. U loopt er in ongeveer 30 minuten naartoe, het is ca. 1,5 km. In het kleine centrum van Puerto Lopez vindt u verschillende restaurants, cafés en winkels. Maar in het hotel eten kan natuurlijk ook. De luchthaven van Guayaquil ligt op ongeveer 4 uur rijden van Puerto Lopez.

Accommodatie

De kleinschalige accommodatie beschikt over 12 bungalows (cabins). De bungalows zijn simpel ingericht en allemaal met eigen badkamer en airconditioning. Er zijn ook kamers met gedeelde badkamer, maar deze bieden wij niet aan. Er zijn 6 bungalows geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen, met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Twee bungalows met één tweepersoonsbed, twee bungalows met 2 bedden en twee bungalows met 3 of 4 bedden.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant voor ontbijt en diner
  • Tours
  • Jacuzzi
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën