Hotels in Puerto Lopez

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Puerto Lopez. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Ecuador. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Puerto Lopez? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Puerto Lopez, Hosteria La Terraza

Gelegen op een heuvel is het uitzicht vanuit de accommodatie indrukwekkend. Vanuit het zwembad ziet u in de verte Puerto Lopez en de Grote Oceaan.

Puerto Lopez, Hostería Mandala

Kleinschalige accommodatie met veelal houten bungalows op een ideale locatie bijna direct aan het strand. De kamers hebben een hangmat voor het ultieme vakantiegevoel. 

Puerto Lopez, Hostería Nantu

Direct aan het strand ligt deze gezellige herberg. Hou één oog op zee gericht als u geniet van een hapje of drankje in het restaurant van de accommodatie.

Puerto Lopez, Nautilus Lodge

“Ontspan u in dit kleine stukje paradijs op aarde, wij zorgen voor de rest”, is de slogan van de Nautilus Lodge en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. 

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Naast de Galápagos eilanden heeft Ecuador zoveel moois te bieden! Jungle, vulkanen, koloniale steden, nevelwoud en authentieke markten
Contact met Tamara
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith