Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Otavalo

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Otavalo. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Ecuador. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Otavalo? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Otavalo, Hotel Otavalo

Het mooiste hotel van Otavalo, gevestigd in een koloniaal gebouw. Ervaar een onvergetelijk verblijf in dit luxe hotel waar u aan niks ontbreekt.

Otavalo, Hotel Doña Esther

Na het shoppen van kleurig gebreide tassen en vesten op de Indianenmarkt van Otavalo is het goed toeven in hotel Doña Esther. Gemoedelijk, gezellig en zeer centraal gelegen.

Otavalo, Riviera Sucre

Wat een fijne plek om te verblijven! Gezellig en kleinschalig. Nette kamers met eigen badkamer. Een bijzonder gebouw waar het vooral op één van de drie patio’s goed toeven is. 

Otavalo, Hacienda Pinsaqui

Prachtige hacienda, rustig gelegen, met ruime kamers in landelijke stijl ingericht. Als u op zoek bent naar een accommodatie in traditionele stijl is Hacienda Pinsaqui een aanrader. 

Otavalo, Runa Tupari Homestay

Fantastisch initiatief: homestay bij lokale Kichwa-stam. Een non-profit organisatie heeft gastgezinnen gezocht waar u kunt verblijven op het platteland bij Otavalo. 

Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva