Hotels in Mindo

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Mindo. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Ecuador. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Mindo? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Mindo, Mindo Garden

Deze lodge is omringd door indrukwekkende natuur en landschappen. Wordt wakker van het gezang van de vogels.

Mindo, Maquipucuna Lodge

U kijkt uw ogen uit naar de flora en fauna rond dit hotel. Orchideeën, jungle en zelfs kans om de bedreigde Andes brilbeer te spotten. Voor natuurliefhebbers en vogelspotters.

Mindo, El Monte Ecolodge

Een echte ecolodge: kleinschalig, duurzaam en midden in de natuur. Het is een genot om te verblijven in één van de zes cabaña’s aan de rivier. Een perfecte plek om vogels te kijken.

Mindo, El Séptimo Paraiso

El Séptimo Paraiso betekent de zevende hemel en uw verblijf in dit hotel komt aardig in de richting van onze fantasie over de zevende hemel. Wat een paradijsje!

Mindo, Sachatamia Lodge

Rustieke, houten lodge in de heuvels nabij Mindo. De regio rondom Mindo staat bekend om het nevelwoud. 

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Naast de Galápagos eilanden heeft Ecuador zoveel moois te bieden! Jungle, vulkanen, koloniale steden, nevelwoud en authentieke markten
Contact met Tamara
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith