Galapagos, San Cristóbal, Casa de Nelly

Ecuador

Eenvoudige accommodatie, maar wel gemoedelijk. Het voelt meer als een homestay dan als een hotel. De locatie is gunstig.

Locatie

Op het eiland San Cristóbal komen nog relatief weinig toeristen en de voorzieningen voor toeristen waaronder hotels, zijn nog nauwelijks ontwikkeld. Maar dit is een heel gemoedelijk verblijf. Het ligt op vijf minuten rijden van de luchthaven. Maar er komen zo weinig vluchten, dat u totaal niet bang hoeft te zijn dat u overlast heeft van een vliegtuig. Casa de Nelly ligt in de hoofdstad Puerto Baquerizo Moreno. Hier zijn ook een paar restaurants en winkels. Alles is ruim opgezet. Toch wonen er 7000 inwoners in de stad.

Accommodatie

Dit hotel voelt meer als een homestay. U heeft het idee dat u bij Nelly, de eigenaresse van de accommodatie te gast bent. Het huis is geen vierkant blok, maar het is speels opgezet. Er zijn twee verdiepingen in het witte huis met oranje pannendak. Er zijn eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers en vierpersoonskamers. Voor gemeenschappelijk gebruik is er een eetkamer, een woonkamer en een dakterras. De kamers zijn eenvoudig en doelmatig ingericht. Op de vloer liggen plavuizen. Er staat een televisie en er is airconditioning. In sommige kamers is er ook een koelkast. Alle kamers hebben een eigen badkamer; waar overigens geen warm water is.

Voorzieningen
  • Eetkamer waar het ontbijt wordt geserveerd
  • Wifi
  • Dakterras met tuinmeubilair en uitzicht over de haven en zee.
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën