Galapagos, Isabela, Scalesia Lodge

Ecuador

Wat een ontzettend leuk resort in safaristijl. U verblijft in luxe canvastenten met een eigen badkamer met warm water en een groot terras. U voelt zich één met de natuur, want u verblijft in de hooglanden. Dat is uitzonderlijk op dit eiland aangezien het grootste deel een beschermd natuurreservaat is, waar niet gebouwd mag worden.

Locatie

De meeste hotels op het eiland Isabela liggen in of nabij het plaatsje Puerto Villamil. De Scalesia Lodge echter niet. Deze accommodatie ligt in de hooglanden, op de helling van een vulkaan. Het stadje is ongeveer twintig minuten rijden. Op een terrein van 16 hectare midden in het bos, maar ook met uitzicht op zee ligt de Scalesia Lodge. Een magische plek. Wij adviseren u om een arrangement te boeken bij deze accommodatie, zodat uw diner en excursies al inbegrepen zijn. U mag niet te ver op eigen houtje rond de lodge wandelen, omdat u zich in een beschermd natuurgebied bevindt.

Accommodatie

Als u een reservering maakt bij de Scalesia Lodge, verblijft u in een tent. Maar niet zomaar een tent; wat een luxe! In totaal zijn er zestien stuks. Het slaapdeel is 20m2, de badkamers 10m2 en dan heeft u er ook nog eens een terras van 23m2 bij. Naar binnen kruipen is er dus niet bij. Er zijn vier tenten met een comfortabel kingsize bed en twaalf tenten met twee eenpersoonsbedden. In de badkamer is een douche met warm en koud water.  De vloeren zijn van hout. Als u last heeft van de warmte, kan het personeel een draagbare ventilator naar uw kamer brengen.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Wifi in openbare ruimtes
  • Gratis fietsen
  • Drie lounges met comfortabele zitjes
  • Spelletjesruimte
  • Wasservice
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën