Cruise naar de Galapagos-archipel

Onderstaand vindt u een algemene tekst van een van de cruiseschepen die naar de Galapagoseilanden vaart. Deze cruise kunt u toevoegen aan uw reis door Ecuador. Heeft u een voorkeur voor een speciale cruise? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Galapagos - Baltra, Eco Galaxy II cruiseschip

Luxe in samenhang met aandacht voor de natuur is de visie van de Eco Galaxy II. Dit is een eco-catamaran die door de Galapagosarchipel vaart. Het is een first class schip. 

Galapagos - Baltra, Golondrina I cruiseschip

Een cruise bij de Galapagoseilanden is voor iedereen betaalbaar. Kies voor een tourist class schip zoals de Golondrina en laat u vier, vijf of acht dagen meevoeren in deze droom.

Galapagos - Baltra, Fragata cruiseschip

Uniek en onvergetelijk: een cruise bij de Galapagoseilanden. En dé manier om de eilanden te ontdekken. Met een klein gezelschap doet u diverse eilanden aan.

Galapagos - Baltra, Legend cruiseschip

Als u een luxe cruise door de Galapagos wilt maken, op een wat grotere stabiele boot met een zwembad, dan is het Legend cruiseschip uitermate geschikt. 

Galapagos - Baltra, Alya cruiseschip

Luxe, kleinschalige catamaran met motor die met maximaal zestien gasten aan boord verschillende routes door de Galapagos archipel uitvoert. 

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Naast de Galápagos eilanden heeft Ecuador zoveel moois te bieden! Jungle, vulkanen, koloniale steden, nevelwoud en authentieke markten
Contact met Tamara
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith