El Ángel, Polylepis Lodge

Ecuador

Wat een bijzondere accommodatie op een unieke locatie! De Polylepis Lodge ligt in El Ángel National Park waar u de mysterieuze polylepis bomen en freilejones vindt. Ga samen met de gids op pad als het donker is. Hij vertelt u graag spannende verhalen over het bos waar u ’s nachts waarschijnlijk van gaat dromen. Overdag neemt hij u graag mee het nationale park in voor een sprookjesachtige wandeling. U verblijft in deze accommodatie op basis van halfpension.

Locatie

Op 3500m hoogte in El Ángel National Park, in het noorden van Ecuador. Dit gebied wordt nog niet zo druk bezocht en is daardoor minder ontwikkeld voor en minder gewend aan toerisme. Sommige medewerkers van de lodge spreken Engels, maar de meesten niet. Het is dus handig als u een klein woordje Spaans spreekt of reist met een Engelssprekende gids of chauffeur.

Accommodatie

De Polylepis Lodge bestaat uit 13 standaard kamers en 8 suites. Deze kamers hebben allemaal een eigen badkamer en verwarming. Ook krijgt u voor het slapen een kruik voor de koude nachten op deze hoogte. Er zijn standaardkamers met of zonder jacuzzi. De suites beschikken altijd over een jacuzzi. Er zijn ook kamers zonder badkamer, maar deze bieden wij niet aan. Tijdens uw verblijf zijn twee maaltijden, non-alcoholische dranken, gebruik van de spa en twee tours (overdag en ’s avonds) inbegrepen.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Tours
  • Sauna
  • Spa
  • Wifi in openbare ruimtes
  • TV-kamer voor algemeen gebruik
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën