Cotopaxi, Lasso, Hacienda San Agustin de Callo

Ecuador

Bijzondere en exclusieve accommodatie aan de rand van Cotopaxi National Park. De hacienda bevindt zich op één van de meest belangrijke archeologische Inca-sites in Ecuador. Delen van dit Inca paleis vindt u terug in de accommodatie. Zo geniet u van het ontbijt en diner in het restaurant met originele Inca muren. Wat een unieke plek!

Locatie

Vlakbij de stad Lasso en de ingang van het Cotopaxi National Park. Een goede uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan het park en de gelijknamige vulkaan. De hoofdstad Quito ligt op ca. 1,5 uur rijden van de hacienda.

Accommodatie

De kamers in de hacienda zijn verspreid over 3 gebouwen; het Inca-huis, de Callo Lodge en het Cotopaxi huis. Het Inca-huis is het hoofdgebouw. Hier vindt u 5 kamers, 2 suites en 3 standaard kamers. Alle kamers hebben een kingsize bed, badkamer en openhaard. De Callo Lodge ligt iets van het Inca-huis af en heeft 1 suite en 2 standaardkamers. In het Cotopaxi huis vindt u 2 luxe suites. Dit huis ligt vlakbij het hoofdgebouw. De suites in het Cotopaxi huis beschikken over een aparte zitkamer met slaapbank, tv, boeken, muziek en uitzicht op de Cotopaxi. De badkamer heeft een jacuzzi en douche. U verblijft in deze accommodatie op basis van halfpension.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Inca-kapel
  • Paardrijden
  • Mountainbiken
  • Rozenkwekerij
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën