Manuel Antonio, Tabulia Tree Hotel & Villas

Costa Rica

U slaapt op korte afstand van het prachtige Manuel Antonio National Park. De tuin waar de villa’s zich bevinden is groen en wordt goed onderhouden. Wandel er rustig doorheen, kom tot rust bij het zwembad en ga op zoek naar de verschillende diersoorten die in het nabij gelegen nationale park leven.

Locatie

Gelegen op slechts 6 km van Manuel Antonio National Park aan de weg die loopt tussen het plaatsje Quepos en de ingang van het park. Hier leven toekans, luiaards en apen. Ook vindt u hier verschillende stranden en voldoende keus uit restaurants waar u de lokale keuken kunt proberen.

Accommodatie

De kamers van Tabulia Tree Hotel & Villas zijn modern ingericht. Er ligt een houten vloer met bijpassende meubels en er komen diverse lichte elementen terug. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een plafondventilator, een eigen badkamer met warm water, een televisie en een terras of balkon. In de kamers is geen Wifi, wel in de openbare ruimtes.

 

In de standaardkamers staat een tweepersoonsbed en u kunt kiezen uit tuin- of zwembadzicht. Reist u met een gezin of groot gezelschap? Er zijn familiekamers en villa’s, waar de badkamer zich op de eerste verdieping bevindt en de slaapkamers op de tweede etage.

Voorzieningen
  • Wifi (in de openbare ruimtes)
  • Restaurant
  • Zwembad
  • Tours
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën