Puerto Viejo de Sarapiquí, Hacienda Pozo Azul

Costa Rica

Gelegen midden in de groene jungle van Puerto Viejo de Sarapiquí. Een ideale accommodatie om vanuit hier de jungle te ontdekken. U slaapt in een (glamping)tent en wordt wakker met dierengeluiden om u heen.

Locatie

De tenten van Pozo Azul staan verspreidt in de jungle van Puerto Viejo de Sarapiquí. Vanaf de lodge kijkt u uit op de Sarapiquí-rivier. In de buurt van de hoofdweg vindt u een aantal restaurants en winkels.

Accommodatie

De accommodatie zelf is een beleving op zich. Paarden, fruittuinen en de Sarapiquí-rivier op de achtergrond. Er zijn 30 vrijstaande (glamping)tenten. De tenten zijn basic ingericht. U heeft een bed, kluisje, ventilator en eigen badkamer tot u beschikking. Ook zijn er horren om de insecten buiten te houden. Op uw eigen terras kunt u genieten van de natuur om u heen.

 

’s Ochtends staat er een ontbijtbuffet klaar in het restaurant. Heerlijk om met uitzicht over de rivier wakker te worden. Heeft u zin in wat actiefs? U kunt bij de receptie diverse excursies boeken. Wat dacht u van raften, vogelspotten of paardrijden? Of wilt u de dag ontspannen beginnen met een lesje yoga? Er zijn volop mogelijkheden.

Voorzieningen
  • Restaurant (alleen voor het ontbijt)
  • Televisieruimte
  • Parkeergelegenheid
  • Natuurlijke baden
  • Yoga- en danslessen (op aanvraag)
  • Diverse excursiemogelijkheden
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën