Boca Tapada, Maquenque Ecolodge

Costa Rica

Wordt één met de natuur en verblijf in een kleinschalige ecolodge aan de San Carlos-rivier. Het resort bestaat uit bijna 70 hectare aan tropisch regenwoud. Hier kunt u samen met een gids wandelingen maken en de mooiste flora en fauna spotten. Er leven bijna 600 verschillende vogelsoorten in dit gebied, waaronder de bekende macaw. Geniet van de natuur, kom tot rust bij het zwembad of ga kanoën op de rivier. Veel van de activiteiten die Maquenque Lodge aanbiedt, zijn inclusief tijdens uw verblijf.

Locatie

Gelegen aan het water midden in de jungle van Boca Tapada. Door de ligging aan het water wordt het laatste stukje per boot afgelegd. U laat uw auto achter en vaart met de boot van de ecolodge naar uw verblijf.

Accommodatie

Deze ecolodge heeft 15 ruime bungalows van ongeveer 45m2. Ondanks dat u zich midden in de jungle bevindt zijn aan alle faciliteiten gedacht. Zo wordt het warme water opgewarmd door zonnepanelen. U wordt hartelijk ontvangen door het gastvrije personeel en kunt leuke uitstapjes maken. Wat dacht u van een wandeling met gids door het regenwoud, kanoën, een bezoek aan de lokale school of een boom planten? 

 

Kamertypes:

  • Bungalow: een comfortabele bungalow met 1 queensize bed of twee losse bedden, ventilator, bureau, kledingkast en aangekleed terras. De kamers zijn kleurrijk, Costa Ricaans ingericht. U kijkt uit op de natuurlijke vijver.
  • Tree house: de naam verklapt het al, u slaapt hoog in de bomen. Op een hoogte van 12 meter boven de grond. Wat bijzonder is aan dit verblijf is de glazen wand, één kant van de slaapkamer is volledig van glas. Zo kunt u ten alle tijden genieten van een prachtig uitzicht op het regenwoud. U zult vast vogels zien rondvliegen, maar misschien spot u ook nog een aapje hoog in de bomen terwijl u in uw eigen hangmat tot rust komt. In de Tree House staan 2 queensize bedden, een ventilator, kast en minibar.

 

 

Voorzieningen
  • Wifi
  • Yogalessen
  • Zwembad

 

  • Restaurant
  • Groentetuin
  • Tours, zoals vogelspotten, yogalessen, nachtwandeling
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën