Uvita, Villas Gaia

Costa Rica

Een kleinschalige, kleurrijke accommodatie. De accommodatie ligt verscholen in een jungleomgeving en biedt privacy en comfort. Geniet van een verfrissende duik in het zwembad, op de top van de heuvel, met uitzicht op de oceaan.

Locatie

Gelegen aan een schilderachtige kustweg vlakbij Playa Tortuga en op ca. 10 min rijden van het plaatsje Uvita en het nabij gelegen Marino Ballena National Park. Er bevinden zich diverse restaurants in de omgeving, maar ook kunt u heerlijk eten in het restaurant van het hotel. Hier bereiden ze internationale gerechten met een Zuid-Amerikaanse twist en een deel van het geld wordt aan een goed doel geschonken.

Accommodatie

U overnacht in één van de 14 kleurrijke casitas. Deze bungalows staan verscholen in een jungleomgeving en vanuit een aantal heeft u een prachtig uitzicht over de Pacific Ocean. Vanaf uw terras heeft u de kans om luiaards, toekans, macaw’s en apen te zien.

 

De kamers zijn ruim, maar simpel ingericht. Allen zijn voorzien van een ventilator en een badkamer met water verwarmd door zonne-energie. Alle kamers zijn geschikt voor maximaal vier personen en beschikken over 1 queen bed en 2 single bedden. Ideaal als u met uw gezin reist. Reist u met een groter gezelschap? Er is één casa met twee slaapkamers. Hier kunnen maximaal zeven personen verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Zwembad
  • Wasservice

 

  • Restaurant
  • Spa
  • Tours
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.