Monteverde, Cloud Forest Lodge

Costa Rica

Vlakbij het Monteverde Cloud Forest Natuurreservaat ligt Cloud Forest Lodge. Vanaf uw terras heeft u uitzicht op de omliggende bergen en de groene tuin. 

Locatie

De accommodatie bevindt zich op een perfecte ligging. Op slechts 10 minuten lopen van het Monteverde Cloud Forest Natuurreservaat. Hier kunt u hiken, op zoek gaan naar de kleurrijkste dieren of een canopytour doen. De hoofdstad San José ligt op drie uur rijden van de accommodatie.

U bereikt het hotel door een klim te maken naar de hoge heuvels. Het hotel staat op de berg, waardoor u aan de rand van het nevelwoud slaapt en vanuit uw accommodatie uitzicht heeft op de naastgelegen bergen.

Accommodatie

De bungalows zijn eenvoudig ingericht met een luxueus tintje. In Cloud Forest Lodge staat één zijn met de natuur bovenaan. U zult daardoor geen televisie, airconditioning of verwarming in de kamer tegenkomen. U zult al snel merken dat u de airconditioning of verwarming niet mist, want in de bergen is de temperatuur aangenaam. Voor uw kamer heeft u een klein terras waar u kunt genieten van het uitzicht of tot rust kan komen met een goed boek. Kijk af en toe wel om u heen, want in de omliggende tuin kunt u af en toe bijzondere vogels of vlinders voorbij zien vliegen.

 

In het restaurant kunt u de specialiteit van het hotel, fajita's, proeven. Sluit uw avond af in de bar met een cocktail.

Voorzieningen
  • Excursies, zoals canopy- en nachttours
  • Restaurant
  • Bar
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid

Er is geen zwembad aanwezig

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën