San Agustín, Haciënda Anacaona

Colombia

Wat een prachtige oude hoeve! Anacaona zou zo uit een film kunnen komen, u proeft hier de sfeer van vroeger. Hobbelige keien, een witgepleisterd huis met pannendak, midden in de groene natuur en ook nog gunstig gelegen om de beelden van San Agustín te gaan bekijken.

Locatie

Zeer rustig gelegen. Hier bent u echt even helemaal weg van de bewoonde wereld. De oude boerenhoeve ligt op tien minuten rijden van het centrum van San Agustín. De afstand is ongeveer twee kilometer. Het archeologische park van San Agustín met de indrukwekkende stenen beelden ligt eveneens op tien minuten rijden.

Accommodatie

Een groene tuin en een pad geplaveid met kinderkopjes leiden u naar de haciënda Anacaona. Het is een prachtig pand met witgepleisterde muren en een pannendak. Het huis wordt omringd door een veranda en op de eerste etage is een balkon. De pilaren en kozijnen zijn van donker hout. Er staan veel terracotta potten met groene planten. Helemaal in koloniale stijl. Er zijn slechts tien kamers. De kamers zijn ingericht met houten meubels, in rustieke stijl. Alle kamers worden standaardkamers genoemd. Ze zijn gesitueerd op de begane grond en de eerste etage. Er is een televisie. Sommige hebben een balkon, andere hebben een mezzanine. Het zijn allemaal prima kamers met een eigen badkamer met warm en koud water. Ze bieden uitzicht over de tuin en de groene bergen in de omgeving. In de tuin wordt geregeld fruit neergelegd om vogels aan te trekken. Zoek een lekker plekje en blijf rustig zitten met uw camera in de hand om de bontgekleurde exemplaren vast te leggen.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Tuin met hangmatten
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën