Salento, Salento Plaza

Colombia

“Para descansar”; om even helemaal bij te komen. Dat is het motto van dit kleine charmante hotel. Het past helemaal bij de stijl van Barichara: een witgepleisterd gebouw met houten poort en daarachter een tuin met diverse gebouwtjes.

Locatie

Op minder dan één blok van het grote plein. Alle huizen in de straten rondom het hotel zien er even leuk uit. Ze hebben witgeschilderde muren met kozijnen in frisse tropische tinten. Overdag en vroeg in de avond kan het wat rumoerig zijn in de omgeving van het hotel. Voor wie siësta wil houden, is het misschien handig om oordopjes mee te nemen. Maar u bevindt zich wel te midden van vele restaurantjes en winkeltjes. En nog een voordeel van de ligging nabij het plein: omdat u al zo dicht bij het plein bent, hoeft u niet te klimmen over de steile straten.

Accommodatie

Het hotel is kleinschalig. Er zijn slechts 12 kamers. De kamers zijn netjes ingericht en beschikken over een televisie, kluisje en een föhn.
Er zijn negen tweepersoonskamers, één driepersoonskamer, één vierpersoonskamer en een familiekamer voor maximaal vijf personen.
De badkamers beschikken over een douche. In het slaapgedeelte staat een fauteuil en er is voldoende ruimte om de bagage neer te zetten.

Voorzieningen
  • Ontbijtrestaurant
  • Wifi
  • Wasservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën