Salento, Las Terrazas de Salento

Colombia

Wat een verrassing als u dit hotel binnenkomt: alles is ruim, licht en fleurig. Het begint al met de tuin met kleurige bloemen. De kamers hebben grote ramen, witte muren en kleurrijke decoraties, waardoor u meteen vrolijk wordt. Dit is één van onze favoriete hotels in Salento!

Locatie

Het is een klein stukje lopen naar het centrum. Maar op één blok van het hotel ziet u de eerste winkeltjes en restaurantjes al aan weerszijden van de straat. Zodra u het hotel verlaat staat u al in het historische centrum van Salento. Dit is zo’n leuk plaatsje. Waar u ook kijkt, overal ziet u de oude huizen in het wit met felle kleuren voor de kolommen en kozijnen. Het doet echt Caraïbisch aan. Er is een groot plein, er zijn enkele terrasjes en Salento vormt een prima uitgangspunt om de koffieregio te verkennen.

Accommodatie

Persoonlijkheid op en top in Las Terrazas! Er zijn slechts zeven kamers. De kamers lijken allemaal op elkaar, maar hebben kleine verschillen. Zo zijn er drie met een tweepersoonsbed, enkelen met een Frans balkon. De kamers liggen bijna allemaal op de eerste etage rond een binnentuin. Maar dan ook écht een binnentuin. Bananenplanten en andere exotische planten uit de streek groeien hier. Eromheen zijn diverse zitjes gecreëerd. Ook in de tuin zijn diverse zitjes te vinden. De kamers bevinden zich in een wit huis. Alle kamers beschikken over een televisie en een föhn. Iets wat je niet zo vaak aantreft in Colombiaanse hotels: er is een waterkoker, zodat u koffie en thee kunt zetten op uw kamer. In de hal is een water refill. Op de vloeren van zowel de kamers als de algemene ruimtes liggen plavuizen. En overal die grote ramen, waar het licht door naar binnen stroomt. Aan de muur hangen kleurrijke reproducties en op het bed ligt een kleurige sprei. Er zijn zowel kamers met een tweepersoonsbed als met twee aparte bedden. Op sommige kamers kan een extra bed bij worden geplaatst.
U dient wel goed ter been te zijn. Er is één trap naar de etage waar de kamers liggen, en ook om bij het hotel te komen, moet u even klimmen.
Op het dak is een zonneterras mét uitzicht.

Voorzieningen
  • Ontbijtrestaurant met a la carte keuze
  • Wifi
  • Roomservice
  • Parkeerplaats
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën