Providencia, Miss Mary

Colombia

Eén van onze favoriete hotels op Providencia. Word verliefd op dit idyllische plekje. Acht eenvoudige, maar knusse kamers aan het witte zandstrand op het redelijk afgelegen eiland Providencia. Rust hier volledig uit na een intensieve rondreis door het mooie Colombia. Strijk neer op het terras aan het strand en geniet van een exotisch vers vruchtensapje. Of doe eens gek en proef een maisijsje!

Locatie

Aan de ongerepte witte zandstranden op het eiland Providencia grenzen de bungalows en kamers van het Miss Mary Hotel. Het is er erg rustig. Ga snorkelen of duiken of beoefen één van de watersporten die hier worden aangeboden. Maar Providencia heeft meer te bieden dan alleen strand en de onderwaterwereld. Het eiland is slechts 32 km2, maar heeft een groen hart van bos. Er zijn wandelpaden uitgezet. Het eiland hoort bij Colombia, maar ligt dichter bij Nicaragua. De afstand naar Colombia bedraagt bijna 500 kilometer en naar Panama is het ongeveer 200 kilometer. Het is best lastig om Providencia te bereiken, u moet er even een stukje voor reizen. Maar dan bent u ook op een echt tropisch eiland met een gemiddelde temperatuur van 25 graden Celsius. Behalve Spaans, wordt er ook veel Engels en Creools gesproken op het eiland. U vliegt van het vasteland van Colombia naar het eiland San Andrés. San Andrés en Providencia zijn zustereilanden. Vanaf San Andrés vliegt u met een klein toestel in ongeveer een kwartier naar Providencia en voilà: u bevindt u in een klein paradijs.

Accommodatie

Ideaal voor rustzoekers. Er zijn slechts acht kamers en vanaf de kamer loopt u zo het strand op en de heldere zee in. De kamers zijn in lokale Caraïbische stijl ingericht. Er zijn tweepersoonskamers, driepersoonskamers en vierpersoonskamers. Vijf kamers liggen direct aan het strand. Vier kamers hebben een terras met een hangmat. Ondanks dat u in een afgelegen gebied bent, is er niets mis met de faciliteiten in het hotel. Er is airconditioning, , kabeltelevisie en een minibar. In de badkamer heeft u de beschikking over warm en koud water.

Voorzieningen
  • Restaurant, gespecialiseerd in lokale gerechten
  • Bar
  • Massage in uw kamer (meerprijs)
  • Het hotel organiseert eilandtours tegen betaling.

Er is geen zwembad en geen wifi.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën