Medellín, La Campana

Colombia

Knus middenklasse hotel met persoonlijke sfeer in een rustig deel van de wijk El Poblado.

Locatie

Aan de rand van de wijk El Poblado is hotel La Campana ideaal gelegen. Wel de lusten, zoals de talloze restaurants, de uitgaansgelegenheden en de boetiekjes, maar niet de lasten: geen lawaai van mensen die uitgaan. U loopt in een kwartiertje naar de drukte toe. Slenter door de gezellige straten en beslis waar u vanavond trek in heeft. Iets typsich Colombiaans proeven? Of toch wat anders? Peruaans, Japans, Frans of gewoon een sandwich of een burger? Koffie met een gebakje toe? Er zijn zeer veel mogelijkheden in El Poblado. Het is een wijk waar u zich prettig zult voelen.
Verblijf in El Poblado, maar ontdek natuurlijk wel de andere wijken van de stad. Het echte centrum, Comuna 13. Maak gebruik van het ingenieuze transportsysteem dat Medellín heeft, of boek een tour.

Accommodatie

Als u voor La Campana staat, oogt het hotel als een huis. Er zijn twee gebouwen met kamers, gescheiden door een tuin. In het hoofdgebouw zijn twaalf kamers, verdeeld over twee etages. In het bijgebouw zijn drie etages met elf kamers. In totaal 23 kamers dus. De kamers in het bijgebouw zijn iets moderner ingericht en hebben iets modernere badkamers dan in het hoofdgebouw. Er zijn kamers met één, twee en drie bedden. De kamers zijn ruim, sommige hebben een balkon. Overal staat een televisie, er is een kluisje, een ventilator, een minibar en een föhn. In de badkamer is een douche met warm en koud water.
Er staat een bank en een bureau in de kamers. Op de vloer liggen plavuizen.
In het hoofdgebouw is een leuke lounge met banken en fauteuils en een kleed op de vloer. Het doet aan als een huiskamer.
Het hotel noemt zichzelf boutique, maar daarvoor vinden wij het niet luxe genoeg. La Campana is een prima middenklasse hotel, zonder al te veel poespas.

Voorzieningen
  • Ontbijtrestaurant
  • Bar
  • Wifi
  • Businesscenter

  • Enkele souvenirs te koop
  • Roomservice voor ontbijt
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën