Amazonegebied, Leticia, Amazon Bed & Breakfast

Colombia

Een geweldig uitgangspunt om excursies in de jungle te maken. Weg van de stress en één met de natuur. Er is warm water en wifi!

Locatie

De Amazon Bed & Breakfast ligt in Leticia, de grootste plaats in de jungle van het Colombiaanse Amazonegebied. Bij Leticia is een luchthaven. U kunt bijna lopen naar de grenzen met Peru en Brazilië toe, maar u bent hier vooral om de jungle en de authentieke dorpen van de Tikuna-stam te bezoeken. Restaurants en een supermarkt liggen op loopafstand. Wandel ook een keer naar de fruitmarkt. De Amazone stroomt op 700 meter afstand van de B&B.

Accommodatie

Mooi hotel in de jungle van het Amazonegebied. Het past helemaal bij de stijl van dit gebied. Met de plafonds van hout en riet doet het natuurlijk aan. Er zijn zes bungalows en zes kamers.
De kamers komen uit op de hal, de binnentuin en de eetzaal. Er zijn twee eenpersoons- en vier tweepersoonskamers. Alle kamers hebben een ventilator en airconditioning. Er is televisie, een föhn en een kluisje. De badkamer heeft een douche met zelfs warm water!
De bungalows hebben geen airconditioning, maar alleen een ventilator. Er hangt een hangmat. Er zijn zowel bungalows met een tweepersoonsbed en met een tweepersoonsbed plus een eenpersoonsbed. Ook in de bungalows heeft de badkamer een douche met warm water.
Het is goed toeven op de binnenplaats en in de tuin.
Vanaf het hotel bieden we diverse tours aan om de omgeving beter te leren kennen. Veel excursies worden met een boot uitgevoerd.

Voorzieningen
  • Ontbijtrestaurant met een uitgebreide keuze van een typisch Amazone ontbijt, tot hip veganistisch.
  • Sappenbar met de meest exotische vruchten zoals copoazu, acerola, camu camu en copana.
  • Wifi
  • Massageservice
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën