Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hong Kong

De metropool Hong Kong

Een reis naar Hong Kong is een echte aanrader. De bruisende metropool is een wereld op zich. Hier voelt u zich niet meer in China, maar bent u beland in een wereldstad van formaat. Hong Kong bestaat uit niet minder dan 235 eilanden, waarvan velen echter gewoon kleine rotspunten zijn. Toch zijn er enkele grotere eilanden. Zo is er Lantau, waar de internationale luchthaven zich bevindt. U kunt er de grote Boeddha bewonderen bij het Polin klooster, maar het groene Lantau is ook uitermate geschikt voor het maken van wandelingen zodat u even kan ontsnappen aan de drukte van de stad. Op Hong Kong Islands moet u beslist naar de Victoria Peak, vanwaar u een fantastisch uitzicht hebt op Kowloon en Hong Kong. U reist erheen met de bekende Peak Tram.

 

Reis naar dé winkelstad van Zuid China

Tijdens uw reis in Hong Kong kunt u uitstekend winkelen. In het shoppingparadijs vindt u winkels van bekende modeontwerpers als Calvin Klein, Donna Karen, Armani en Gucci. Voor diegene met minder geld zijn er heel wat avondmarkten op Kowloon waar u onder andere fake Calvin Klein onderbroeken kan kopen of een fake shirt van Ralph Lauren. Fake tasjes van Gucci of Louis Vuitton zijn ook zeer gewild. Naast de vele winkels en shoppingcentra kunt u tijdens uw reis in Hong Kong ook talrijke musea bezoeken.

 

Geniet van het straatbeeld tijdens uw reis in Hong Kong

Het leven in Hong Kong staat nooit stil. Mannen in pak rennen u voorbij op weg naar kantoor, oudjes staan Tai Chi te oefenen aan de waterkant op Kowloon, vrouwen bekijken de nieuwste mode in de etalages van de vele dure winkels en kinderen branden een wierookstokje in de Man Mo tempel. Hong Kong is een samengaan van natuur, cultuur, lekker eten en shoppen. Het is een hoogtepunt van uw reis in Zuid China.