China reizen, uw privé-reis op maat

China leent zich bij uitstek om er te reizen. Het is een fascinerend land met een gevarieerd aanbod aan cultuur en natuur. Keizerlijke gebouwen en boeddhistische tempels worden afgewisseld met immense rijstterrassen en ruige bergen. De mensen zijn er vriendelijk en het eten is er heerlijk, dat zult u merken tijdens uw privé-rondreis China. De vele minderheden in het zuiden geven China kleur.

Reizen naar China met Van Verre

U heeft gezocht naar reizen op maat naar China. Op dit moment bieden wij niet actief reizen aan naar China. Op verzoek van onze vaste klanten kunnen wij wel aanvragen voor China reizen in behandeling nemen, aangezien wij reeds over goede contacten beschikken in China. Bent u ook geïnteresseerd in een individuele rondreis op maat, dan kijken we graag met u mee of wij u verder kunnen helpen. Stuur uw aanvraag in via het offerteformulier

 

Voor in het behandeling nemen van offerte aanvragen naar China brengen wij € 50,- in rekening per offerte aanvraag. Na ontvangst van dit bedrag zullen wij een complete en volledige offerte voor u uitwerken op basis van uw persoonlijke wensen en budget.

 

Indien u de reis op maat naar China definitief bij ons boekt, brengen wij de € 50,- weer in mindering op uw reissom.

 

Voor offerte aanvragen naar één van onze overige bestemmingen in Azië is de offerte aanvraag altijd geheel vrijblijvend!

China-Beijing-Tempel-van-de-Vrede

China reizen op maat

China is bijna 300 keer zo groot als Nederland en behoort tot één van de grootste landen in de wereld. De langste afstand van oost naar west resulteert in een reis van zo’n 5000 kilometer. Het is dan ook onmogelijk alles in China in één reis gezien te hebben. U zult dus keuzes moeten maken, of misschien heeft China wel zo uw hart gestolen, dat u vaker besluit om naar China af te reizen.

 

China-Chengde-Leshan-Boeddha

China reizen bouwstenen

Highlights van China zijn een bezoek aan de Chinese muur, het Terracotta leger, maar ook het verrassende Chengde. Hier bevindt zich het zomerverblijf van de keizers uit het Chinese verleden, gebouwd om de te ontsnappen aan de hitte van de hete zomers in Beijing. De bouw ervan werd ingezet door keizer Kangxi en zijn kleinzoon Qianlong maakte het geheel af. Het Zomerpaleis is enorm groot, met vele paviljoenen, heuvels en meertjes waar het prettig wandelen is.

China-Tibet-oude-man-en-vrouw

China reizen en Tibet

Het overgrote deel van de bevolking van China is Han-Chinees. Een kleine 10 procent behoort tot één van de 55 minderheidsgroepen die China rijk is. Zo kunt u de Miao, Bai, Naxi of Dong-mensen in het zuiden van het land ontmoeten tijdens uw reis. De bekendste minderheidsgroep wordt gevormd door de Tibetanen, die in de berggebieden wonen aan de grens met Tibet. Reizen in dit gebied van China is een belevenis. De diverse minderheden handhaven nog steeds hun eigen cultuur.

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen