Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Hotels op Paaseiland

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels op Paaseiland. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Rapa Nui, Taha Tai

Ontdek de geheimen van de beelden op Paaseiland vanuit het Taha Tai Hotel met een uitstekende locatie en een zwembad in de tuin.

Rapa Nui, Vai Moana

Rustig gelegen en helemaal passend in de omgeving staat dit 3* hotel in een ruime, groene tuin. De superior kamers zijn ondergebracht in bungalows in de lokale Tahai stijl.

Rapa Nui, Altiplánico Rapa Nui

Eigenlijk wilt u hier blijven: in de prachtige, groene tuin rondom de huisjes van Altiplanico Rapa Nui is het rustgevend.

Rapa Nui, La Pérouse

Zeer kleinschalig boutique hotel, waar u vanaf het terras uitzicht heeft op één van de meest afgelegen plekken ter wereld.

Rapa Nui, Hanga Roa Ecovillage & Spa

Eco-chic: Als u met een boek op het terras van dit luxe hotel zit en uitkijkt over de oceaan weet u het zeker: dit is puur genieten.

Eva-bij-Cueva-de-los-Manos-in-Argentinie
Eva van der Cruijsen
Latijns-Amerika is een geweldig continent wat diepe indrukken bij mij heeft achter gelaten. Ik vertel u graag meer over mijn ervaringen.
Contact met Eva