San Pedro de Atacama, Awasi Hotel

Chili

Exclusief kleinschalig hotel op all-inclusive basis met keuze uit tal van excursies in de omgeving. Bijzonder is dat dit all-inclusive hotel in het dorp ligt.

Locatie

Net buiten het drukke centrum, aan de rand van het dorp San Pedro de Atacama. Maar binnen vijf a tien minuten loopt u naar de gezellige hoofdstraat Caracoles. Hier zijn tal van restaurants en bars. De restaurants serveren zowel Chileens eten als gerechten uit diverse buitenlandse keukens. Ook zijn er winkels en een enkele kleine supermarkt in het centrum.

Accommodatie

Kleinschaligheid staat voorop bij Awasi. Er zijn slechts acht suites. Tussen de suites met veel privacy in, zijn diverse plekken om te zitten. Sommige knus met een open haard. Iedere suite is anders. Ze hebben een verschillende grootte en verschillende inrichting. Maar het minimum aantal vierkante meters is in ieder geval 60. Alle kamers zijn stuk voor stuk aanraders! In alle kamers is een kluisje, verwarming en een haardroger. Het slaapgedeelte en het zitgedeelte zijn ruim en mooi ingericht. Er is een halfopen badkamer met douche en een solarium. De gasten van iedere suite hebben de beschikking over een eigen jeep met chauffeur en gids. U bepaalt zelf wat u gaat doen iedere dag! Dit is echt ongekend. Het hotel is onderdeel van de Relais & Chateaux groep.

 

Kamertypes:

  • Superior Round Suites
  • Round Rooms
  • Rectangular Suites

 

 

Voorzieningen
  • Zwembad
  • U verblijft hier op basis van all-inclusive: ontbijt, lunch, diners en de meeste drankjes zijn inbegrepen.
  • Excursies zijn inbegrepen. U heeft de keuze uit 30 excursies. Bijvoorbeeld een autorit naar de lagunes, naar hoogvlakte dorpen, naar heetwaterbronnen, naar de zoutvlaktes, de geisers. Of kies voor een stadswandeling of één van de vele trekkings. Ook fietstochten zijn mogelijk, evenals paardrijtochten.
  • Inclusief eigen auto met chauffeur en gids.
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën