Valparaíso, Hotel Augusta

Chili

Hotel met grote ramen die uitzicht bieden over de stad. Kleinschalig met zes appartementen met een keukenblok. Het ontbijt wordt naar uw kamer gebracht.

Locatie

Midden in een drukke, hippe wijk met muurschilderingen, restaurants en kunstgaleries. Sommige huizen zijn vervallen, steeds meer worden in oude staat hersteld. Het is kleurrijk en bohémien.

Accommodatie

Zes zeer ruime kamers met grote ramen. Alle kamers hebben een eigen naam die met een A begint: Agatha, Alma, Alena, Alisa, Alba en Alberta. De kamers aan de achterkant hebben alle een balkon en de kamer op de begane grond heeft een patio. Agatha, Alberta en Alba liggen aan de achterzijde. Omdat Agatha op de begane grond ligt, heeft u geen uitzicht, maar wel een terras. Bij de kamers aan de achterkant beslaan de ramen de complete muur. De kamers zijn heel licht, maar bieden op de eerste en tweede etage bovenal een magnifiek uitzicht over de stad. Sommige kamers kijken uit over de baai, andere kijken op de heuvels. ’s Avonds, als alle lichtjes in de stad branden, blijft u naar buiten staren. Elke kamer is anders ingericht. In alle kamers staat een tweepersoonsbed en is er een zitruimte en een keukenblok. De badkamer heeft een douche en wasbak. In alle kamers is een kluisje en föhn.

Voorzieningen
  • Ontbijt wordt op de kamer geserveerd
  • Wifi
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën