Arica, Apacheta Hotel

Chili

Wat een bijzondere architectuur! Heel strak en minimalistisch met glas en hout gebouwd. Direct op het strand gelegen. Wat ons betreft de beste plek om te verblijven in Arica.

Locatie

Aan de kust, bij de stad Arica. Het Apacheta hotel ligt tussen de stranden La Lisera en El Laucho. Het Playa Feliz strand ligt ook vlakbij. Te voet arriveert u in ongeveer een kwartier in het centrum van Arica. De ligging van het hotel is enigszins afgelegen. Er zijn goede sportmogelijkheden. U kunt surfen, wandelen, mountainbiken en parapenten. Doet u het liever wat rustiger aan? De natuur rondom het hotel is nog vrij ongerept, ondanks dat u bij een grotere stad in de buurt bent. Er zijn goede mogelijkheden om vogels te spotten. Ook de cultuur in en rondom Arica heeft veel te bieden. Er zijn diverse archeologische vindplaatsen en buiten de stad ligt een archeologisch museum. Met een huurauto rijdt u gemakkelijk naar andere bezienswaardigheden in de omgeving.

Accommodatie

Er zijn slechts achttien kamers. Alle bieden uitzicht op het strand en de zee. De kamers zijn gebouwd met gebruik van veel hout en hebben grote ramen. Het Apacheta Hotel heeft twee etages. Iedere kamer, zowel op de begane grond als op de eerste etage, heeft een balkon met tuinmeubilair. Er zijn eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en vierpersoonskamers. Bij de tweepersoonskamers heeft u de keuze uit een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De vierpersoonskamer heeft twee stapelbedden. Evenals bij de buitenkant is ook bij de inrichting gebruik gemaakt van veel hout. Elke kamer heeft een eigen badkamer. In de kamer is een kluisje. 

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Wifi
  • Fietsverhuur
  • Biljart
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën