Puerto Natales, Hotel Altiplánico Sur

Chili

Verblijf in een hotel zoals de eerste kolonisten bouwden met steen en een dak van gras. Ideaal uitgangspunt om Torres del Paine te bezoeken en voor een echt Patagonische ervaring.

Locatie

Eigenlijk kunnen we de locatie in één woord omschrijven: schitterend! Op de grasvlaktes aan de kust. Het National Park Torres del Paine ligt op een uur rijden. De weg tussen Puerto Natales en Torres loopt langs het hotel. Het hotel ligt iets ten noorden van de stad Puerto Natales. Maar wilt u een avond in de stad eten, dan is dat goed mogelijk. Het is ongeveer drie kilometer rijden. Daarna weer terug naar de rust en de natuur. Hier beleeft u een echte Patagonische ervaring.

Accommodatie

Architectonisch hoogstandje, in de vorm van de heuvel meegebouwd. Er zijn twee vleugels met kamers. De daken zijn van gras. De muren van steen uit de omgeving. Precies zoals de eerste kolonisten ook hun nederzettingen bouwden. De kamers hebben grote ramen, zodat u zich één voelt met de natuur. U heeft uitzicht op de “laatste hoop” baai en de Baquedano gletsjer. Het hotel zelf ligt op een groene zee van gras. Er zijn 22 kamers in hotel Altiplánico Sur. De kamers zijn minimalistisch ingericht. De muren, het bed en sommige nachtkastjes zijn van beton gemaakt. Kussens en dekens in warme kleuren en schapenvellen op het bed geven de kamer sfeer. Er staat een comfortabele fauteuil met een schapenvel. In de kamers is verwarming en een kluisje. De decoraties stammen uit de lokale cultuur. Er zijn tweepersoonskamers met een tweepersoonsbed en met twee enkele bedden. Bij iedere kamer hoort een badkamer.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Hot tub
  • Wifi
  • Filmkamer
  • Parkeergelegenheid
  • Wasservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën