Waterton Lakes, Waterton Lakes Lodge Resort

Canada

Het Waterton Lakes Lodge Resort ligt in het gelijknamige plaatsje en nationale park, op vijf minuten loopafstand van de oevers van Waterton Lake. Het in chaletstijl gebouwde middenklasse hotel is verdeeld over verschillende losstaande gebouwen. Het biedt een eigen restaurant met een ongedwongen sfeer waar u ontbijt, lunch en diner kunt nuttigen. Na een dag in de buitenlucht te hebben doorgebracht kunt u gebruik maken van het binnenzwembad of even ontspannen in de sauna van het hotel.

Locatie

Het centraal in Waterton Lakes gelegen hotel is de ideale uitvalsbasis om het Waterton Lakes National Park, in het uiterste zuidoosten van de provincie Albert en vlak bij de grens met de Verenigde Staten, te ontdekken. Het nationale park met zijn vergezichten symboliseert de overgang van de bergen van de Rocky Mountains naar de uitgestrekte prairies en is een paradijs voor wandelliefhebbers. In het park leven onder andere elanden, zwarte beren, coyotes en poema’s. In het plaatsje zelf vindt u verschillende winkels en restaurants.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De kamers zijn ruim en beschikken over een eigen badkamer met douche en een televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning

 

Het hotel heeft een binnenzwembad.

  • Business center              
  • Parkeergelegenheid
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën