Waterton Lakes, Waterton Glacier Suites

Canada

Waterton Glacier Suites hotel biedt alles wat u nodig hebt voor een perfect verblijf in de bergen, midden in het Waterton Lakes National Park in Alberta (Canada) en wordt omringd door de bergen van het nationaal park Waterton Lakes.

Locatie

Waterton Glacier Suites is in de bergen in Waterton Park te vinden. Bij Waterton Glacier Suites zijn genoeg mogelijkheden om een actieve uitstap te plannen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Waterton Marina en Bertha Lake Trailhead. Andere mogelijkheden zijn Waterton Lakes National Park en Waterton Glacier International Peace Park; deze liggen beide dichtbij het hotel.

Accommodatie

De accommodaties van Waterton Glacier Suites hebben standaard een open haard en een balkon. Ze zijn verder uitgerust met een kabeltelevisie, een dvd-speler en gratis WiFi. Het hotel heeft een restaurant en een bar/lounge in Waterton Park. Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met suite met één slaapkamer met kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar de kamer Loft suite, een tweepersoonsbed en een slaapbank voor twee personen. Deze keuze heeft u in bijna ieder Canadees hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Zwembad          

 

Het hotel heeft geen zwembad.

  • Excursiemogelijkheden              
  • Airconditioning
  • Gratis parkeergelegenheid

 

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën