Hotels in Vancouver

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Vancouver. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Canada. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Vancouver? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Vancouver, Exchange Hotel

Dit moderne hotel geeft u een warm welkom in Vancouver. Het pand dateert uit 1929, maar van binnen is het in een moderne stijl ingericht. 

Vancouver, Opus Hotel Vancouver

Dit luxe hotel in Vancouver, Opus Hotel  beschikt over een restaurant en een fitnesscentrum. Het hotel ligt in het hart van Vancouver.

Vancouver, Rosedale on Robson Suite

Verblijf in een goed middenklasse hotel in het centrum van Vancouver. De meeste wijken van Vancouver liggen op loopafstand van het hotel. 

Vancouver, Rosewood Hotel Georgia

Rosewood Hotel Georgia is gelegen in het centrum. Dit hotel ligt tegenover de Vancouver Art Gallery en op 5 minuten lopen van het Robson Street-winkeldistrict.

Vancouver, Sandman Signature Airport Hotel

Ideaal hotel voor een vroege vlucht, na een late aankomst of tussen twee vluchten in. Met de gratis shuttle service bent u zo van het hotel in de terminal. 

Vancouver, The Listel

The Listel ligt in het hartje centrum van Vancouver. Het hotel heeft een restaurant en is gelegen bij veel bezienswaardigheden in Vancouver.

Vancouver, The Westin Bayshore

Door zijn centrale ligging aan de haven en in het centrum van de stad is het Westin Bayshore hotel de ideale uitvalsbasis om de metropool Vancouver te ontdekken. 

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole