Bruce Peninsula, Tobermory Princess Hotel

Canada

Het karakteristieke Tobermory Princess Hotel is gevestigd in een van de oudste en meest pittoreske gebouwen van het plaatje Tobermory, in de omgeving van Bruce Peninsula National Park. Naast een eigen restaurant waar u voor ontbijt, lunch en diner terecht kunt, biedt het Princess Hotel een mooi uitzicht op de haven en de daarachter liggende Georgian Bay.

Locatie

Het hotel ligt in het hart van Tobermory en direct aan de haven, Little Tub Harbour genoemd. De winkels en eetgelegenheden zijn op een paar minuten loopafstand te bereiken. Vanuit Tobermory kunt u de ferry naar South Baymouth op Manitoulin Island nemen, een tocht van circa twee uur. Rondom Tobermory is een bezoek aan Bruce Pensinsula National Park met zijn ruige kliffen, eeuwenoude cederbomen en grotten zeker de moeite waard.

Accommodatie

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaar) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën