Halifax, The Halliburton

Canada

The Halliburton is een kleinschalig en elegant boetiekhotel in het centrum van Halifax, gevestigd in drie historische herenhuizen. Het hotel beschikt over een eigen kleine bibliotheek en het bekende “Stories”-restaurant waar u voor het ontbijt en diner terecht kunt. Gezien de ligging aan de Atlantische Oceaan is het niet verwonderlijk dat er veel verse vis, schelp- en schaaldieren op het menu staan. In de rustige binnentuin van The Halliburton kunt u heerlijk bijkomen na een enerverende dag op pad te zijn geweest.

Locatie

Uw hotel ligt in het centrum van Halifax, op een paar minuten lopen van de historische haven. In de buurt van uw hotel zijn er tevens verschillende winkels en restaurants te vinden. Een aantal musea, waaronder het Canadian Museum of Immigration at Pier 21, kunt u te voet bereiken, net als de beroemde citadel van Halifax welke hoog boven de stad torent en waarvandaan u een prachtig uitzicht over de omgeving heeft.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de klassieke en met veel houten meubels ingerichte kamers zijn niet groot en alle kamers beschikken over een badkamer met douche en televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaar) of naar een kamer met één Queensize bed en een slaapbank. Gezinnen met maximaal één kind onder de 12 jaar kan in één kamer met één Queensize bed en een slaapbank verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Business center              
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën