Telegraph Cove, Telegraph Cove Resort

Canada

Verborgen aan de oostkust van Noord-Vancouver Island, heeft het historische Telegraph Cove een rijk verleden en is een belangrijke bestemming tijdens de zomermaanden voor bezoekers uit de hele wereld om orka’s te spotten. Telegraph Cove Resort is een van de best bewaarde geheimen op Vancouver Island. 

Locatie

Telegraph Cove ligt verscholen aan de oostelijke kust van noordelijk Vancouver Island. Dit kleine en pittoreske dorpje is een belangrijke bestemming tijdens de zomermaanden wanneer de knusse kleine baai bruist van walvisspotters, vissers, schippers, vakantiegangers en kajakkers. Telegraph Cove Resort heeft een kleurrijk verleden en is een van de laatste boardwalk nederzettingen op Vancouver Island.         

In de omgeving zijn weinig restaurants en winkels, u komt hier voor de natuur en de rust.      

Accommodatie

Telegraph Cove Resort beschikt over een grote verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden. Van gezellige hutten en historische huizen tot moderne condominium-suites en nieuwe kamers, er is voor elk wat wils.

 

Kamertypes:

  • Hutten en historische huizen: U geniet niet alleen van de prachtige omgeving van Telegraph Cove, maar het gaat vooral om de ervaring om in een van de historische hutten te overnachten. Deze unieke hutten zijn vaak beschreven door historici. De gebouwen hebben hun oorspronkelijke charme uit het verleden behouden, ter nagedachtenis aan de families en arbeiders die Telegraph Cove ooit thuis noemden. Een stukje geschiedenis... De historische huizen en hutten zijn op zichzelf staand en bevinden zich op of rond de houten vlonderpaden en in de historische baai Telegraph Cove. Ze hebben elk een volledig uitgeruste keuken (behalve Wastell Manor) en volledige badkamers in verschillende uitvoeringen. Er zijn meer dan 20 hutten om uit te kiezen. Iedere hut is anders ingericht. Ze zijn eenvoudig.
  • Dockside Suites: de Dockside Suites zijn gunstig gelegen op het water in Telegraph Cove. Elke suite heeft een volledige keuken en een ongelooflijk uitzicht op de jachthaven, de historische Telegraph Cove boardwalk en de oceaan. Sommige suites hebben een diepvries. Er is een televisie, houdt u er echter rekening mee dat u vaak geen beeld heeft op deze afgelegen locatie.
  • Telegraph Cove Lodge: het nieuwste onderdeel van de accommodatie is de Telegraph Cove Lodge. Deze ligt op de top van de heuvel met uitzicht op de baai. Er is gebouwd met lokaal hout in dezelfde stijl als het Whale Interpretive Centre. Elk van de vierentwintig kamers heeft twee queensize bedden, een complete badkamer, een mini-koelkast en een zithoek met een adembenemend uitzicht op de Johnstone Strait.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Pub
  • Coffeeshop

 

Er is geen zwembad bij dit hotel.

  • Winkeltje
  • Jachthaven       
  • Parkeergelegenheid (gratis)
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën