St. John’s, DoubleTree by Hilton St. John’s Harbourview

Canada

Het DoubleTree St. John’s Harbourview is een modern middenklasse hotel, gelegen aan de rand van het centrum van St. John’s en met uitzicht op de bedrijvige haven. De meeste bezienswaardigheden van de stad zijn gemakkelijk lopend te bereiken. Voor het ontbijt en diner kunt u in het eigen restaurant, The Little Sparo, terecht.

Locatie

Vanuit uw hotel loopt u binnen enkele minuten naar het kleine centrum van St. John’s. Langs de waterkant vindt u oude pakhuizen, het centrum zelf bestaat uit veelal gekleurde houten huizen waar tegenwoordig winkels en restaurants in zijn gevestigd. De historische vesting Cabot Tower op Signal Hill, een heuvel bij de ingang van de haven en met uitzicht over de stad, kunt u binnen een paar minuten rijden bereiken.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de met veel lichte kleuren, houten meubels en alle moderne gemakken voorziene kamers zijn niet groot. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche, televisie en een koffiezetapparaat. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Business center              
  • Parkeergelegenheid (tegen betaling)

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën