Port-Aux-Basques, St. Christopher’s Hotel

Canada

Gelegen op de heuvel, met uitzicht op de haven en de oceaan is dit hotel te vinden. Ideale plek na een overtocht met de veerboot, of voorafgaande aan de vroege overtocht. Ruime kamers, een pub/lounge en restaurant maken het verblijf helemaal af.

Locatie

Het hotel ligt op slechts 2 minuten rijden vanaf de haven. Winkeltjes en restaurants zijn de vinden in het kleine centrum van Port-Aux-Basques. Het ligt op de heuvel en kijkt uit op de haven en op de zee. Maak een mooie wandeling langs de kustlijn.

Accommodatie

Het hotel heeft meer kamers dan de gemiddelde hotels in Atlantisch Canada. Het zijn nette kamers en precies goed voor een nachtje. De 83 ruime kamers en suites zijn voorzien van een televisie, telefoon en  koffie- en theefaciliteiten. De suites hebben ook nog een zitje met bank en salontafel. De kamers kijken uit op de berg of op de haven.

 

Kamertypes:
Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Canadees hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Pub/lounge      

Er is geen zwembad.

  • Airconditioning
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Spa

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën