Baddeck, Silver Dart Lodge

Canada

In het midden van Cape Breton Island en aan de oever van Bras d’Or Lake, vindt u de rustieke en kleinschalige Silver Dart Lodge. In het uit hout opgetrokken hoofdgebouw bevindt zich een deel van de kamers en het restaurant waar u voor het ontbijt en diner terecht kunt. Op het ruime terrein van de lodge liggen verspreid verschillende chalets, allemaal met uitzicht op het meer.

Locatie

De Silver Dart Lodge ligt op een paar rijminuten afstand van Baddeck, een klein plaatsje met winkels en restaurants. De omgeving rondom Bras d´Or Lake is zeer geschikt om per fiets te verkennen, maar ook wandelliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken! Wat denkt u er bijvoorbeeld van om een stukje van de beroemde Cabot Trail, een toeristische route langs rotskusten en bosrijk gebied, mee te pakken gedurende uw verblijf in de Silver Dart Lodge?

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. Het verschil zit er vooral in de ligging van de kamer, of in het hoofdgebouw of in een van de chalets verspreid over het terrein. Alle kamers hebben uitzicht op het meer en beschikken over een balkon of terras. Verder is er een badkamer met douche en een televisie en een koffiezetapparaat. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft een buitenzwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën