Edmonton, Sandman Signature Hotel Downtown

Canada

In het hartje van Edmonton is dit goede middenklasse hotel te vinden. Met allerlei leuke restaurants en winkeltjes om u heen hoeft u zich hier niet te vervelen. De kamers hebben goede bedden, waardoor u de volgende dag uitgerust weer op pad kunt gaan.

Locatie

Het hotel ligt midden in het centrum van Edmonton. Omgeven door winkels, restaurants en barretjes, u kunt zich hier goed vermaken. De West Edmonton Mall ligt op circa 20 minuten rijden van uw hotel.

Accommodatie

Het hotel telt vele verdiepingen. Hoe hoger u zit, hoe meer uitzicht op de stad. De kamers hebben alle een rustige ambiance met hoge plafonds, een zitje, een koelkastje en een badkamer met bad/douche en toilet. Ook kunt u koffie en thee maken op de kamer.

 

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Binnenzwembad
  • Fitnessruimte  
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid (tegen betaling)
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën