Larry’s River, Seawind Landing Country Inn

Canada

Aan de kust van de ruige Atlantische Oceaan en omgeven door niets meer dan natuur, ligt het kleinschalige hotel Seawind Landing Country Inn. De inrichting van het hotel is karakteristiek en landelijk; geheel passend bij de omgeving waar het zich bevindt. Het terras biedt uitzicht over Tor Bay en het rustgevende decor van bossen en de kust. In het restaurant kunt u genieten van ontbijt en diner, bereid met lokale ingrediënten en geïnspireerd op de Franse en Acadische keuken.

Locatie

Seawind Landing Country Inn ligt op een schiereiland aan de kust van de Atlantische Oceaan, in het noordoosten van de provincie Nova Scotia. Het kleine dorpje Larry’s River ligt op z’n 10 minuten rijafstand. In de nabije omgeving zijn er verschillende natuurparken welke uitermate geschikt zijn voor korte of lange wandelingen door de wildernis van Atlantic Canada. Vanuit het hotel worden ook boottochten georganiseerd.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de lichte kamers zijn niet groot en alle beschikken over een badkamer met douche en televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed), en kamer met één Queensize bed (één twijfelaar) en een apart eenpersoonsbed of naar een kamer met twee Queensize bedden. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën