Trinity, Rosewood Suites at Trinity

Canada

Het charmante Rosewood Suites at Trinity hotel ligt in het hart van het historische plaatsje Trinity. Omgeven door een prachtige tuin en met veel oog voor details hebben de eigenaren dit negen kamer tellende hotel tot een oase van rust weten te verbouwen. Pak een boek en geniet vanaf de veranda of het terras van het uitzicht over de Trinity Bay.

Locatie

Door de centrale ligging van Rosewood Suites at Trinity zijn de verschillende bezienswaardigheden van het dorp op loopafstand te bereiken. Maak een wandeling langs de gekleurde huizen waar Trinity bekend om staat of verken de omgeving met zijn eindeloze wandelpaden met prachtige uitzichten over de baai en de daaromheen liggende heuvels. Vanuit de haven worden dagtochten op zee, op zoek naar walvissen, georganiseerd. In het plaatsje zijn verschillende restaurants aanwezig waar u van uitstekende seafood-gerechten kunt genieten.

Accommodatie

Alle kamers in Rosewood Suites at Trinity bestaan uit een zitgedeelte en aparte slaapkamer en beschikken over een badkamer met douche, een televisie en een koffiezetapparaat. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met één Queensize bedden (één twijfelaars) en een apart tweepersoonsbed. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met één Queensize bed en een apart tweepersoonsbed verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën